Nakupujte kvalitné matrace

Vysoký luxusný matrac LUXORZvoliť kvalitné matrace je jedným zo základných predpokladov nášho pokojného a zdravého spánku. Rovnako ako v iných oblastiach, aj pri výrobe matracov došlo k veľkému pokroku. V ponuke sa objavilo veľké množstvo inovácií a zákazník dostal možnosť voľby.

Príjemné a kvalitné matrace

Veľa vedeckých prác potvrdilo význam zdravého a kvalitného spánku pre naše zdravie. V prvom rade je to kvalitný matrac, ktorý by mal podporovať náš ničím nerušený spánok. Počas spánku sa naša myseľ aj telo regeneruje, teda odpočíva a čerpá nové sily na ďalší deň. Kvalitné matrace prispievajú k plnohodnotnému spánku.

Pred výberom matraca by sme si mali ujasniť aký typ matraca bude pre nás optimálny. Kvalitný matrac je investícia do nášho zdravia.

Latexové matrace predstavujú jedinečné pohodlie

Prírodný matrac: latex + konské vlásie + AgáveLatexové matrace patria k veľmi obľúbeným moderným matracom. Vynikajú vďaka mnohým prednostiam, ktoré prispievajú k nášmu dokonalému spánku. Reprezentujú najvyšší komfort v porovnaní s ostatnými matracmi.

Ďalšou výhodou je ich vysoká nosnosť a dlhá životnosť. Vynikajú výbornou elasticitou a tvarovou stálosťou. Ich výborné ortopedické vlastnosti sú jednou z hlavných podmienok nášho zdravého spánku. Latexové matrace spĺňajú všetky nároky na kvalitné matrace, získate ich vo všetkých štandardných i atypických rozmeroch, napríklad matrace 120 x 200 cm nebo matrace 100 x 200 cm.

Matrace pre deti a mládež

Kvalitné detské matrace prispievajú k zdravému a kľudnému spánku našich najmenších. Detské matrace by mali byť mierne tvrdšie a uložené na rošte kvôli možnosti dostatočného vetrania.

Správne odvetranie a možnosť odzipsovania a prania poťahu prispievajú k optimálnej hygiene detského lôžka.

Antidekubitné matrace

Antidekubitné matrace sa radia do kategórie zdravotných matracov. Poskytujú ochranu proti vzniku dekubitov, teda preležaninám. Majú výraznú schopnosť rozloženia váhy rovnomerne na celú plochu matraca. Podstatne sa tak zníži riziko preležanín.

Tento typ matracov je vhodný pre každého, kto hľadá kvalitné zdravotné matrace. Odporúča sa najmä ako prevenciu vzniku dekubitov pre osoby dlhodobo ležiace zo zdravotných dôvodov

Pružinový matrac kokosový - PAOLA NATURKlasické pružinové matrace

Stále obľúbené sú klasické pružinové matrace. Radia sa k lacnejším matracom, ale v ponuke sú aj luxusné pružinové matrace. Kvalitné pružinové matrace prispievajú ku kvalite spánku.

Google+