Penový anatomický vankúš zadarmo

Špecializovaný obchod Zdravotne-Matrace.sk ponúka k matracom niečo navyše, nielen dopravu zadarmo, ale aj milý darček - penový anatomický vankúš - zadarmo.

Ku každému matracu penový anatomický vankúš zadarmo

Penový anatomický vankúš zadarmoTeraz sme pre Vás pripravili špeciálnu akciu. Všetkým zákazníkom, ktorí objednajú matrace z našej ponuky podarujeme k matracom penové anatomické vankúše. Koľko matracov, toľko vankúšov. V prípade objednávky matraca 200 x 140 cm alebo dvojmatraca väčšieho rozmeru pribalíme 2 vankúše.

Ak sú matrace expedované skomprimované, vankúše nemusia byť na prvý pohľad vidieť, sú vložené v skomprimovanom matraci.

Akcia sa vzťahuje na objednávky prijaté od 1. 1. 2020 a platí dlhodobo do vyčerpania zásob.

Popis anatomického vankúša

Anatomicky tvarovaný penový vankúš z PUR peny, s optimálnou tuhosťou peny - 19 kg/m3.  Vankúš je vyšší, takže je vhodný najmä pre spánok v polohe na boku. Nový anatomický vankúš z PUR peny je mierne tvrdší, keďže je pena čerstvá. Cca do 2-3 týždňov používania pena povolí a tuhosť sa stabilizuje. V prípade objednávky samostatného vankúša Vám ho poskytneme za cenu 7.50 EUR/ks.

Darčekový vankúš neobsahuje poťah. V prípade záujmu môžete e-mailom poťah na vankúš doobjednať za výrobnú cenu 6 EUR/ks. Rozmer: 50 x 30 x cca 12 cm.

Poťah na anatomický vankúš nie je možné objednať cez eshop - doobjednať môžete telefonicky alebo jednoducho e-mailom.

Poznámka: Darčekový anatomický vankúš je určený výhradne pre dospelých, proto nie je súčasťou dodávky matracov do detskej postieľky.

Google+