Vrchné matrace zvýšia kvalitu spánku

Chcete zlepšiť zážitok z odpočinku na vašom súčasnom matraci? Alebo zvažujete zaobstarať si náhradný matrac, aby ste zvýšili pohodlie, keď vaši hostia príležitostne spia na rozkladacej pohovke? Vrchný matrac dokáže oboje.

Čo je to topper

Ide o vrchný penový matrac, ktorý má nižšiu výšku ako bežný matrac. Preto aj váži menej. Môžete ho položiť na existujúci matrac alebo pohovku. Topper poskytne potrebné vylepšenie, ktoré od takéhoto matraca očakávate, a zároveň sa s ním ľahko manipuluje. To znamená, že ho môžete kedykoľvek ľahko vybrať a vyvetrať alebo vyprať jeho poťah. Topper tiež chráni vašu posteľ alebo matrac pred potom a nečistotami a jeho jednoduchá údržba umožňuje ľahko zabezpečiť jeho úplnú čistotu.

Prečo si zaobstarať topper na posteľ

Vrchný matrac môže zlepšiť kvalitu spánku na vašej existujúcej posteli. Môže mať pohodlné 7-zónové vyhotovenie, ktoré sa stará o pohodlie v rôznych častiach tela počas odpočinku. Vrchný matrac je užitočný najmä vtedy, keď:

 

  • potrebujete zmäkčiť svoje pôvodné lôžko a zlepšiť kvalitu spánku - napríklad ak ležíte na tvrdej pohovke alebo divanovej posteli,
  • chcete zachovať hygienickú čistotu postele a mať možnosť prať hornú časť postele,
  • chcete chrániť svoj existujúci matrac pred odieraním a znečistením a predĺžiť jeho životnosť. Topper teda slúži ako extra poťah matraca,
  • potrebujete vyrovnať nerovnosti pôvodného matraca (napríklad staršieho trojdielneho matraca),
  • nechcete investovať do nového matraca, pretože je stále funkčný, ale zároveň potrebujete zlepšiť jeho stav.

Z akého materiálu môže byť vrchný matrac

Vrchné matrace sú vyrobené z rôznych materiálov. Ten správny si môžete vybrať podľa toho, čo od neho očakávate. Medzi najbežnejšie patria:

  • PUR pena: ide o klasický mäkší materiál, ktorý je tvarovo stabilný a pevný.
  • HR pena: je pružnejšia a vzdušnejšia, lepšie sa prispôsobí vášmu telu.
  • Pamäťová pena: presne kopíruje krivky tela.

Naše toppery majú prateľný poťah, ktorý veľmi uľahčuje údržbu. Toppery si môžete kúpiť v rôznych veľkostiach pre jednolôžka (napríklad toppery 90 x 200 cm, 120 x 200 cm a 140 x 200 cm) a manželské postele (napríklad toppery 160 x 200 cm a 180 x 200 cm). Toppery sú k dispozícii v dvoch výškových rozsahoch, 3-4 cm a 5-6 cm.

Veľkou výhodou topperov je ich nízka obstarávacia cena (v porovnaní s bežným matracom). Ak potrebujete zlepšiť kvalitu svojho spánku, ale nechcete investovať do nového matraca, odporúčame vám zaobstarať si topper.

Google+