0,00 € / 0ks
0

Zdravý spánok

Zdravý spánok u detí

Spánok je veľmi dôležitý pre všetkých ľudí, no hlavne pre našich malých drobcov. Zdravý spánok detí ovplyvňuje ich fyzický aj mentálny vývin a dochádza v ňom k rastu i regenerácii síl detí. Ak majú deti...

08.02.2018
Správne polohy spánku v tehotenstve

O tom, že spánok je veľmi dôležitý sme už písali. Rovnako tak o správnych polohách spánku. Avšak čo sa týka spánku v tehotenstve, platí to dvojnásobne...

13.01.2018
Aké sú správne polohy spánku?

Dobrý spánok je veľmi dôležitý na regeneráciu tela aj na pamäť, avšak jeho kvalita závisí od rôznych faktorov. Patrí medzi ne nielen dĺžka spánku, vhodne zvolený matrac, ale aj správna poloha pri spánku.

09.10.2017
7 tipov ako dosiahnuť kvalitný spánok

Po dobrom odpočinku sa lepšie sústredíme, sme efektívnejší a máme energiu na rozdávanie. Ale ako dosiahnuť kvalitný spánok, keď máte problémy so zaspávaním a budenie uprostred noci je už akýmsi zvykom?

13.09.2017
Dobrý a zdravý spánok: režim zdravého spánku, poruchy spánku

Tajomstvo zdravého spánku? Spánok vôbec nie je jednoduchá činnosť, ako sa zdá na prvý pohľad. Nejde ani tak o to, v akej polohe zaspávame, ale o to, čo sa deje v našom mozgu. Aj keď navonok to vyzerá, že pri spánku úplne vypneme a odpočívame, v našej hlave sa dejú neuveriteľné veci.

18.06.2015
Spánková hygiena - základné pravidlá pre zdravý spánok

Zdravý človek prespí až tretinu svojho života. Spánok však nie je len formou odpočinku, ale je nevyhnutný pre regeneráciu celého organizmu. Dodržiavanie zásad spánkovej hygieny je základným predpokladom pre liečbu nespavosti.

23.04.2015
234