0,00 € / 0ks
0

Blog o zdravom spánku

Čo spôsobuje nedostatok spánku u mužov a ako mu môžete predchádzať

Pre mnohých mužov je spánok doslova na konci zoznamu toho, čo treba za deň urobiť. Akoby ho považovali za premárnený čas, ktorý ich oberá o možnosť venovať sa práci. V skutočnosti je však spánok nevyhnutný na to, aby sa telo aktívne „dobilo“ a pripravilo sa na ďalší deň.

09.09.2021
Starý matrac ako pelech pre domácich miláčikov?

Zrecyklujte starý matrac a obdarujte svojho najvernejšieho priateľa originálnym darčekom.

11.04.2018
Hygiena spánku, alebo ako vylepšiť svoje spánkové návyky

Zdravý spánok je dôležitý pre fyzické aj duševné zdravie, zvyšuje produktivitu a celkovú kvalitu života. Každý, od dieťaťa až po seniora, má prospech z lepšieho spánku a hygiena spánku môže hrať kľúčovú úlohu pri dosahovaní tohto cieľa. Čo je to spánková hygiena, a ako vylepšiť svoje návyky, aby ste sa lepšie vyspali? Čítajte ďalej, dozviete sa viac.

29.01.2021
Rozprávate zo sna? Spoznajte príčinu a vyspite sa bez zbytočných rečí

Ak viete o tom, že rozprávate zo sna, pravdepodobne vás na to upozornil váš partner. Ľudia, u ktorých sa vyskytuje tento jav, si totiž neuvedomujú, že niečo také robia. Na prvý pohľad také zážitky môžu vyzerať celkom zábavne. V skutočnosti však môžu signalizovať určité problémy a navyše, môžu vyrušovať zo spánku aj vašu polovičku.

25.08.2021
Týchto 12 zlých návykov môže skrátiť životnosť vašich matracov!

Vyvarujte sa týmto zlým návykom, ktoré môžu skrátiť životnosť vašich matracov.

03.04.2018
Ako modré svetlo vplýva na kvalitu spánku a prečo sa mu radšej vyhýbať

O škodlivosti modrého svetla z digitálnych obrazoviek, smartfónov, televízorov, tabletov alebo počítačov, ste už určite počuli. Ako presne však ovplyvňuje nielen náš spánok, ale aj celkové zdravie a čo môžete spraviť pre to, aby ste minimalizovali jeho účinky, vám už prezradíme v našom článku.

25.08.2021
Takto naučíte svoje deti ustlať si posteľ

Premeňte svojim deťom nudnú rutinu ustielania postele na zábavnú metódu výchovy k užitočným návykom.

24.03.2018
Prečo uspávanky dokážu uspať (nielen) bábätká

Väčšina rodičov to dobre pozná. Dieťa je unavené, ale namiesto toho, aby už spinkalo, iba vytrvalo kričí a plače. V takýchto prípadoch sa veľakrát osvedčili uspávanky, ktoré dieťa upokojili a uspali. Prečítajte si, čo sa skrýva za ich silným vplyvom a popularitou, ktorá pretrváva už celé storočia.

26.05.2021