0,00 € / 0ks
0

Ako vybrať matrac

Aký matrac je vhodný na lamelové rošty?

Každá posteľ sa skladá z 3 prvkov - konštrukcie lôžka, matraca a roštu. Rošt je nemenej dôležitý ako matrac, a jeho výber by mal predchádzať výberu matraca.

22.10.2017
Aký zvoliť matrac pri bolesti chrbtice?

V dnešnej dobe sa čoraz viac ľudí sťažuje na bolesť v oblasti chrbtice. Príčiny sú rôzne, no vzniká predovšetkým v dôsledku zlého životného štýlu.

31.08.2017
Porovnanie matracov s pamäťovou penou

Porovnanie najpredávanejších matracov s pamäťovou penou z našej akčnej ponuky: DUO VISCO, MEMORY COMFOFT a LORETA.

18.05.2016
Mäkké matrace - tvrdosť rozhoduje pri výbere

Do príliš mäkkého matraca sa vaše telo zabára. Chrbtica nie je v správnej polohe, a tým pádom nemá dostatočnú oporu. Nemôžete sa prirodzene otáčať a spôsobuje vám to časté budenie. Vaše svaly si v noci neoddýchnu a musia neustále pracovať, lebo sa snažia dostať chrbát do vhodnej polohy.

08.12.2015
Aké sú to tvrdé matrace a čím sú výnimočné?

Na to, aby boli tvrdé matrace tvrdými musia obsahovať určité materiály, ktoré im túto tvrdosť zabezpečia. Medzi najrozšírenejšie zložky patria kokos, RE pena či studená pena. Matrace sú tvorené kombináciou týchto základných zložiek spolu s ďalšími materiálmi, tak aby došlo k zvýšeniu ich výhod.

01.10.2015
Najmodernejšie: matrace zo studenej a lenivej peny

Matrace z moderných pien poskytujú optimálnu podporu ľudskému telu pri ležaní vo všetkých polohách a vyhovia tak náročným individuálnym požiadavkám zákazníkov.

18.06.2015
Súčasťou moderného matraca je snímateľný poťah

Zdravý človek vypotí v priebehu noci počas spánku až niekoľko decilitrov tekutiny, ktorá prejde do prádla a do matraca. Preto musí byť zdravotný matrac dostatočne priedušný a musí byť schopný túto vlhkosť absorbovať a neskôr odvetrať. Tým poskytuje spiacemu dokonalý pocit suchého pohodlia počas celej noci a celého spánku.

18.06.2015
Zónové matrace pre kvalitný spánok v polohe na boku

Každá časť nášho tela potrebuje pri spánku v polohe na boku inú oporu a práve výrobky z rozlíšenými anatomickými zónami tejto požiadavke vychádzajú v ústrety.

17.06.2015
Správny výber matraca podľa materiálu a zloženia

Vhodne zvolený matrac poskytuje v kombinácii s podkladom dostatočnú vzdušnosť a zaručuje dokonalé rozloženie hmotnosti, tým je zaručená ideálna anatomická poloha chrbtice a uvoľnenie kostného svalstva počas spánku.

23.04.2015
Matrace a tvrdosť: rozšírená stupnica tvrdostí 1 až 7

Širokú ponuku matracov sme rozčlenili podľa stupňov tvrdosti. Štandardná stupnica pozná 5 stupňov tvrdosti matracov, no my sme sa rozhodli stupnicu rozšíriť.

23.04.2015
234