0,00 € / 0ks
0

Rady, tipy a triky ako sa lepšie vyspať

Cviky na boľavý chrbát - 5 najlepších

Bolesť chrbtice patrí k tým najrozšírenejším zdravotným problémom. Môže za ňu hlavne nesprávne držanie tela alebo zlé a dlhodobé sedenie za počítačom. V neposlednom rade sa pričiní aj nedostatok pohybu s nezdravým životným štýlom. Dnes už nikoho neprekvapí tridsiatnik / štyridsiatnik s veľkými bolesťami chrbta. Mnohí sa uchyľujú k cvičeniu až vtedy, keď sú bolesti neznesiteľné alebo dokonca až vtedy, keď im cviky na boľavý chrbát predpíše neurológ. Cvičiť by sme mali pravidelne a preventívne niekoľkokrát do týždňa.

13.03.2018
Ako si zariadiť spálňu tak, aby ste sa v nej cítili príjemne

Spálňa je miestom, kde sa začína i končí každý deň a trávime v nej pomerne veľa času. Avšak pri zariaďovaní domu na ňu akosi všetci zabúdame. Chceme aby kuchyňa, či obývačka boli poriadne zariadené a venujeme tomu najviac času. Spálni sa toľko pozornosti neujde, ale čas ktorý v nej trávime je pritom pre naše telo azda najdôležitejší. Mali by sme sa v nej cítiť dobre a preto vám dnes dáme do pozornosti niekoľko tipov ako si zariadiť spálňu tak, aby ste sa v nej cítili čo najpríjemnejšie.

16.02.2018
Roztoče v posteli - ako sa ich zbaviť?

Roztoče sú neželaní obyvatelia každej domácnosti, či sa vám to páči alebo nie. Aj keď ich nevidíte, určite vám robia v dome spoločnosť. Boj s takýmto neviditeľným nepriateľom je veľmi ťažký.

25.01.2018
Viete, ako si užiť spánok, aj keď ste mimo svojho domova?

Prebdená prvá noc v neznámom prostredí je biologický fenomén, ktorému sa mnohí nevyhnete. Môžete si však osvojiť viacero účinných trikov na jeho zmiernenie.

14.01.2018
5 cvikov, za ktoré sa vám chrbtica poďakuje a môžete ich cvičiť aj v práci

Máte sedavé zamestnanie či nedostatok pohybu? Vyskytujú sa u vás problémy so spánkom? Trpíte nespavosťou? Pociťujete bolesť v oblasti chrbtice? Všetky tieto veci spolu navzájom súvisia.

13.04.2016
15 tipov, ako sa vyhnúť nespavosti a mať kvalitnejší spánok

Určite sa vám už niekedy stalo, že ste nevedeli zaspať, alebo ste sa každú chvíľu budili. Pokiaľ sa u vás problémy so spánkom vyskytujú zriedka netreba panikáriť. Je to v poriadku. Avšak, ak sa problémy vyskytujú pravidelne, treba spozornieť.

21.01.2016
456