0,00 € / 0ks
0

Blog o zdravom spánku

Prečo sa niekedy cítime ospalí len do okamihu, kým sa dostaneme do postele?

Trápi vás nespavosť, ktorá sa dostaví, len čo si ľahnete? Po pár úpravách životného štýlu sa dá poraziť.

10.05.2018
Poznáte tieto pozitívne účinky spánku?

Všetci dobre vieme, že ak sa poriadne nevyspíme, ťažko sa nám vstáva, sme mrzutí, unavení a ospalí. Telo sa totiž počas spánku regeneruje, takže ak si odpočinok nedožičíme v potrebnom množstve, koledujeme si o nemalé problémy. Kvalitný spánok nám však prináša oveľa viac, ako si myslíme. Poďme sa spolu pozrieť na to, čo všetko dokáže.

15.10.2019
Poznáte týchto 10 typov partnerských polôh pri spánku? Zistite, čo prezrádzajú o vašom vzťahu

Ukázalo sa, že poloha pri spánku vzhľadom na polohu partnera častokrát odhaľuje, čo sa deje v našom podvedomí. Reakcie nášho tela na partnera nám totiž môžu veľa napovedať o stave nášho vzťahu. Ak ste zvedaví, čo vaša poloha vypovedá o vašom vzťahu, čítajte ďalej a dozviete sa to.

06.04.2022
Ranné cviky v posteli pre pohodlných

Nechce sa vám ráno vstať z postele a ísť si zabehať či zacvičiť do fitka? Alebo jednoducho nemáte v okolí fitnes centrum, či máte ráno málo času a množstvo povinností? Aj pre pohodlných a zaneprázdnených existuje riešenie. Môžete si zacvičiť hneď po prebudení priamo v posteli a bez zbytočnej prípravy. 

 

07.01.2019
Najmodernejšie: matrace zo studenej a lenivej peny

Matrace z moderných pien poskytujú optimálnu podporu ľudskému telu pri ležaní vo všetkých polohách a vyhovia tak náročným individuálnym požiadavkám zákazníkov.

18.06.2015
Moderné aplikácie k lepšiemu spánku?

V dnešnej dobe je omnoho ľahšie byť zdravý a fit ako v minulosti, no na druhú stranu máme aj množstvo nástrah v podobe uponáhľanej doby a stresu, ktorý nás dennodenne sprevádza. Či už sa chceme zdravo stravovať, schudnúť alebo lepšie spať, moderný svet technológií nám ponúka rôznych šikovných pomocníkov, vďaka ktorým sa naše ciele dosiahnu ľahšie. My sa dnes zameriame na aplikácie, ktoré by mali pomôcť k lepšiemu zaspávaniu či kvalitnejšiemu spánku.

15.10.2019
Čo je to mikrospánok a prečo môže byť nebezpečný?

Šoférujete cestou domov po dlhom pracovnom dni a zrazu si uvedomíte, že si nepamätáte, ako ste prešli posledný kilometer. Neviete, či svietila červená alebo zelená, keď ste prechádzali križovatkou a možno ste dokonca zabudli odbočiť. Už ste niečo podobné zažili? Ak áno, tak ste prekonali mikrospánok.

09.03.2022
Ako zvládnuť nedostatok spánku po nočnej zmene

Existuje mnoho povolaní, ktoré si vyžadujú prácu na zmeny a hlavne počas noci. Patria medzi nich lekári, záchranné zložky, zdravotnícky personál, pekári, taxikári a podobne. Samozrejme aj v mnohých výrobných závodoch a automobilkách sú zamestnanci nútení pracovať aj v noci. Ako však zvládnuť nedostatok spánku po nočnej?

26.07.2018
Porovnanie matracov s pamäťovou penou

Porovnanie najpredávanejších matracov s pamäťovou penou z našej akčnej ponuky: DUO VISCO, MEMORY COMFOFT a LORETA.

18.05.2016
Nemôžete spávať? Naučte sa, ako bojovať proti stresu

Stres má výrazný negatívny vplyv nielen na zvládanie bežných situácií počas dňa, ale častokrát spôsobuje i nespavosť. Zrejme už každý zažil situácie, keď bol taký rozrušený, znepokojený, ustarostený alebo smutný, že nemohol zaspať. Nočné hodiny plynuli, ale spánok stále neprichádzal a hrozilo, že jednoducho nezažmúrite oka. Našťastie existuje lepší spôsob, ako si zvoliť lieky na spanie. Naučte sa s nami, ako spracovať stres tak, aby vám neuškodil.

02.03.2020